Compania

Despre companie

Grupul de companii KIRSAN

KIRSAN – un grup de companii asociate cu construcția și reparația imobilelor, precum și cu alte domenii de afaceri. Construim imobil rezidențial și comercial, oferim euroreparație la cheie, dispunem de bursă de construcții, efectuăm construcții de vile si case la sol. Oferim servicii complete pentru investiții, achiziționare și gestionare imobilelor, proiectare de birouri, hoteluri și pensiuni, cluburi de fitness și chiar centre de dezvoltare preșcolară.

Compania de construcții

Locomotiva grupului menționat este compania de construcții KIRSAN. Ne-am lansat pe piața de construcții și imobiliare acum de 8 ani, am construit și am dat în exploatare 18 complexe rezidentiale, multe spații comerciale și vile. Proiecte curente: 7 complexe locative și un nou sector al Chișinăului Metropolis.

Avantajele soluțiilor integrate

Toate lucrările la fiecare etapă de execuție - de la proiectare până la darea în exploatare - sunt realizate direct de companie. Acest lucru reduce semnificativ costurile, și, prin urmare, prețul final pentru consumator. Această abordare se reflectă în toți factorii - prețul locuințelor, euroreparației, materialelor de construcții și serviciilor oferite.

Colectiv profesionist

Pentru a oferi un ciclu complet atât de mare de produse și servicii, este posibil numai datorită colectivului profesionist și calificat al companiei. Mai mult de 1.000 de angajati - arhitecți, designeri, constructori, manageri, și mulți alții – sunt capitalul de bază al companiei, care ne permite să rezolvăm toate sarcinile pentru a îmbunătăți calitatea vieții a clienților noștri.

Tehnologii moderne

Compania Kirsan aplică cele mai moderne tehnologii de construcții. Acest lucru ne permite să construim clădiri sigure și de securitate înaltă chiar și pe teren dificil, precum și să oferim un grad ridicat de rezistență seismică.

Echipament specializat performant

Parcul companiei este echipat cu cele mai moderne echipamente și dispozitive de la producătorii europeni renumiți - Casagrande și Bauer. Suntem unica companie din Moldova care folosește ultima generație de echipamente de foraj pentru a lucra la jet-chituire. Compania Kirsan oferă echipamentele sale speciale pentru multe proiecte urbane de importanță socială sporită.

Inovații în sectorul imobiliar

Compania Kirsan - lider de produse inovatoare pe piața de construcții și reparații. Apartamente cu euroreparație, mobilier și electrocasnice la cheie la solicitarea clienților noștri – cartea de vizită a companiei noastre în ultimii câțiva ani și cu o perspectivă mare pentru fiecare care dorește să aibă parte de un trai decent într-o locuință complet finisată.

Noi construim viitorul Chișinăului

Un proiect unic de la compania KIRSAN – noul sector al Chișinăului Metropolis. O solutie perfectă pentru cei care doresc să combine trai în suburbie și viață de oraș. Infrastructură modernă, arhitectură avansată și un loc curat și ecologic generează perspective mari pentru capitală și locuitorii săi.

KIRSAN. Sigur. Comod. Avantajos.

RTG

Echipament de ingrasare la solBAUER RTG RG16T - Instalatie de foraj.
BAUER RTGMR 105V - Vibrator cu niplu.
PTC Multigrip 120t - Collet pentru vibro w / w grămezi de secțiune transversală pătrată și circulară.

Piroane de oțel cu diametru 430-600 mm, lungime 10-12 m.
Toc din oțel cu diametrul 600 mm.

Domeniul de aplicare:
 1. Sigilarea solului de îmbarcare la baza clădirilor.
 2. Echipament dibluri pentru pereți de tip “Larsen”.
 3. Dispozitiv pentru strivire a mormanelor.
 4. Adîncire cu vibro w / w piloți rotunzi (Ø 300 – 500 mm) cu secțiune patrată (300х300 – 400х400 mm) la adîncime până la 16 m.
 5. Dispozitiv pentru strivirea mormanelor betonate în puțuri bătătorite Ø 430-600 mm la o adîncime de 10-12 m.

Instalarea monturei

Se execută cu un mecanism de rotire înainte și înapoi, împingând atașamentul în solul terenului cu ajutorul unui generator.


Foraj

Se efectuează prin intermediul unei cupe, baril de bază sau carotă. Este necesar să se stabilizeze suporturile pendulare pe peretele de foraj.

Instalarea carcasului armat

Se efectuează folosind o platformă troliu de foraj într-un puț auxiliar, și se stabilizează cu elementele de fixare.

Turnarea betonului

Se efectuează intens prin tub de beton într-un puț tubat.

Eliminarea elementelor de fixare

Are loc în timpul primei turnări a betonului prin intermediul unui generator, și apoi - cu un mecanism de acționare rotativ.

Echipament pentru chituire cu jet


CasagrandeC8 - Instalație de foraj
METAX MP7 - Pompă de înaltă presiune (pînă la 700 atm)
CCP TECNA - Mixer pentru mortar
Atlas Copco - Compresor de aer (12 atm)

Domeniul de aplicare:
 1. Dispozitiv pentru modificările proprietăților fizice ale bazei de sol a clădirilor.
 2. Dispozitiv pentru măsurile anti-alunecare de teren.
 3. Dispozitiv pentru consolidarea fundațiilor de clădiri și structuri existente


Tipuri de construcții spre execuție:
 1. Dispozitiv pentru mormane din amestec sol-beton cu diametre de la 600 mm până la 2000 mm cu armare sau fără.
 2. Dispozitiv pentru geo masiv din amestec sol-beton.
 3. Dispozitiv pentru strivire a mormanelor bătătorite Ø 300 cu adîncime până la 20 m.

Echipament pentru dispozitive a forajului pilot


SOILMEC SR 40 – Instalație de foraj.

Chel-roduri, șuruburi de foraj, foraj connic, carcase, carcase de masă - scule de foraj.


Premii


З motive de a face ceea ce au făcut deja 4 500 de oameni – să procurați un apartament de la compania KIRSAN

Sigur. În compania de construcții Kirsan prezintă o importanță deosebită calitatea clădirilor construite. Ingineri și arhitecți a companiei sunt foarte atenți la proiectarea clădirilor, luând în considerare toate caracteristicile solului și cerințele pentru siguranța seismică. Prin urmare, chiar și la primele etape de construcție sunt stabilite toate caracteristicile necesare pentru calitate și condiții de siguranță ale locuințelor.

Restul este o chestiune de tehnologii – în sensul propriu și figurat. Specialiștii calificați a companiei sunt implicați în toate etapele lucrărilor de construcții. Echipamentul pentru construcții de care dispune compania Kirsan, în general, este unic în țara noastră. Echipamentele de la giganții producatori de tehnică și accesorii pentru construcții Bauer și Casagrande pot asigura îndeplinirea lucrărilor de construcții a clădirilor la cel mai înalt nivel și garantează o securitate superioară a locuințelor.

Comod. Clienții companiei Kirsan pot beneficia de locuințe de cea mai înaltă calitate și la cele mai competitive prețuri de pe piața imobiliară. Acest lucru este posibil datorită a mai multor factori. În primul rând, întregul ciclu de lucrări privind construcția de clădiri se realizează din resursele directe ale companiei. În al doilea rând, compania este un distribuitor major de materiale de constructii, achiziționate la cele mai bune preturi.

În al treilea rând, nu încredințăm la nimeni vinzările apartamentelor finisate și a imobilului comercial, cu excepția factorului de mediatori din prețul final pentru consumator. În al patrulea rând, folosim numai tehnologii moderne de construcții, echipamente, materiale și logistică proprie, care, prin definiție, reduce costul total. Acest lucru asigură faptul ca clienții noștri să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț.

Avantajos. Politica companiei Kirsan – a oferi clienților săi confort maxim care îi va acompania pe tot parcursul vieții lor. Arhitecții noștri lucrează foarte calitativ la fiecare proiect pentru a asigura un confort maxim tuturor, indiferent de mărime sau clasă a locuinței. Pentru a oferi confortul maxim clienților companía a lansat un produs nou - apartamente cu euroreparație la cheie. Fără preocupări și probleme - condiții de viață necesare pentru un trai confortabil!

Complexele rezidentiale sunt dotate cu toate utilitățile și dispun de o infrastructură dezvoltată. Curți interioare amenajate, alei pavate, terenuri de joacă, parcări subterane și deschise, supermarket-uri, restaurante și multe altele pentru a economisi timp și a oferi un confort deosăbit fiecarui locatar. Finisaj de calitate superioară a fațadelor și scărilor de acces corespund tuturor standardelor locuințelor urbane moderne.


Locuri vacante

În prezent, compania are nevoie de profesioniști pentru ocuparea posturilor vacante:

În calitate de
Pietrari/Zidari
Fierar/Betoniști
Tencuitori
Izolatori fațade(tencuitor)
Muncitori necalificați

Departamentul resurse umane:

+373 76 77 88 07, +373 22 89 41 24

Partenerii


Pentru furnizori

Stimați furnizori!

Doriți să participați la licitația pentru furnizarea materialelor de construcție și finișare a companiei KIRSAN, precum și tot ce privește construcția, repararea, instalarea rețelelor inginerești și electrice, instalații sanitare, producția de ferestre și uși?

Trimiteți-ne nouă lista cu prețuri en-gros la e-mail: supply@kirsan.md

Vom lua în considerare cu siguranță oferta dvs. și vom contacta pe cei ale căror prețuri vor fi cele mai atractive.


Departamentul de aprovizionare companiei de construcție KIRSAN