З motive de a face ceea ce au făcut deja 4 500 de oameni – să procurați un apartament de la compania KIRSAN

Sigur. În compania de construcții Kirsan prezintă o importanță deosebită calitatea clădirilor construite. Ingineri și arhitecți a companiei sunt foarte atenți la proiectarea clădirilor, luând în considerare toate caracteristicile solului și cerințele pentru siguranța seismică. Prin urmare, chiar și la primele etape de construcție sunt stabilite toate caracteristicile necesare pentru calitate și condiții de siguranță ale locuințelor.

Restul este o chestiune de tehnologii – în sensul propriu și figurat. Specialiștii calificați a companiei sunt implicați în toate etapele lucrărilor de construcții. Echipamentul pentru construcții de care dispune compania Kirsan, în general, este unic în țara noastră. Echipamentele de la giganții producatori de tehnică și accesorii pentru construcții Bauer și Casagrande pot asigura îndeplinirea lucrărilor de construcții a clădirilor la cel mai înalt nivel și garantează o securitate superioară a locuințelor.

Comod. Clienții companiei Kirsan pot beneficia de locuințe de cea mai înaltă calitate și la cele mai competitive prețuri de pe piața imobiliară. Acest lucru este posibil datorită a mai multor factori. În primul rând, întregul ciclu de lucrări privind construcția de clădiri se realizează din resursele directe ale companiei. În al doilea rând, compania este un distribuitor major de materiale de constructii, achiziționate la cele mai bune preturi.

În al treilea rând, nu încredințăm la nimeni vinzările apartamentelor finisate și a imobilului comercial, cu excepția factorului de mediatori din prețul final pentru consumator. În al patrulea rând, folosim numai tehnologii moderne de construcții, echipamente, materiale și logistică proprie, care, prin definiție, reduce costul total. Acest lucru asigură faptul ca clienții noștri să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț.

Avantajos. Politica companiei Kirsan – a oferi clienților săi confort maxim care îi va acompania pe tot parcursul vieții lor. Arhitecții noștri lucrează foarte calitativ la fiecare proiect pentru a asigura un confort maxim tuturor, indiferent de mărime sau clasă a locuinței. Pentru a oferi confortul maxim clienților companía a lansat un produs nou - apartamente cu euroreparație la cheie. Fără preocupări și probleme - condiții de viață necesare pentru un trai confortabil!

Complexele rezidentiale sunt dotate cu toate utilitățile și dispun de o infrastructură dezvoltată. Curți interioare amenajate, alei pavate, terenuri de joacă, parcări subterane și deschise, supermarket-uri, restaurante și multe altele pentru a economisi timp și a oferi un confort deosăbit fiecarui locatar. Finisaj de calitate superioară a fațadelor și scărilor de acces corespund tuturor standardelor locuințelor urbane moderne.